Jelen vagyunk

A BEMIND Kft. 2010 óta van jelen a digitális piacon, elkötelezetten a hatékony és őszinte kommunikáció mellett integrált marketing és kommunikációs ügynökségként.

A személyre szabott

szolgáltatást kézműves jelleggel folytatjuk, így lesz minden igényt kielégítő és egyedi, amit adunk. Merthogy szeretünk adni, értéket teremteni. Tudásunkkal segítünk, szolgálunk. Maximálisan kihasználjuk a kreativitásban rejlő lehetőségeket, és ami nagyon fontos, minden rendelkezésre álló eszközzel mérjük ezeket, és ennek megfelelően tovább alakítjuk. A teljesítmény a mindenünk. Legyen szó egyedi stratégiáról, online, digitális, közösségi marketingről, designról, felhasználói élményekről, vagy épp webfejlesztésről a legújabb technológiákkal.

Fejlődésvágy

ami mindezt mozgatja, és ez a legfőbb motivációnk is. Fejlődni és fejleszteni magunkat és a környezetünket. A BEMIND csapaton belül, az ügyfeleink igényeihez igazodva és a világ változásait naprakészen követve. Célunk, hogy a technikát úgy ötvözzük a mindennapok kihívásaival és az ezekből fakadó lehetőségekkel, hogy közben szeretjük, amit csinálunk, lelkesen, nyitottan.

Csapatként

működünk és szeretünk kreatívak lenni. Projekteket és megoldandó feladatokat látunk, nem pedig problémákat. A folyamatok fontosak számunkra. A feladatokat összefüggéseiben látjuk, rendszerként, házon belül oldjuk meg, hiszen mindenfajta feladatra megvan a szakemberünk. Nálunk a marketing nem az igényeknél, hanem a szervezetnél kezdődik. A szervezet alapjait megismerve és ahhoz igazodva tudunk hatékonyak lenni.

A tevékenység eredményeit pedig a termékfejlesztésbe is visszacsatoljuk. Itt is a teljességre törekszünk. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink felé, célunk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg és addig dolgozunk lelkesen, amíg ezt el nem érjük.

Eredményünk és védjegyünk

a minőségi online kommunikáció személyre szabottan és ügyfeleink értékes bizalma. Hálásak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk közös céljaink megvalósításáért.

Valljuk

együttműködve nincs lehetetlen. Alapelvünk, hogy a közös munka mindig felemel és sokkal értékesebb, mint amikor egyedül valósítjuk meg Ügyfeleink elképzeléseit. Fontos számunkra, hogy az igényeket teljeskörűen megismerve, együtt alakítsuk ki a legmegfelelőbb megoldást, fontos a visszajelzés. Az, hogy együtt lássuk meg a megoldandó feladat képét, és ugyanazt lássuk. Hisszük, hogy a jó emberek és jó dolgok találkoznak és együtt értéket teremtenek.

LET’S PLAY!