BEMIND: A Billingo stratégiai partnere

Billingo: A Billingo nem csak egy online számlázó program, a Billingo újragondolta az online számlázást, amely egy 30 fő-s ,,nagycsalád-’’dá nőtt profi csapat szerelemprojektje. Egyszerűen kezelhető, átlátható, modern számlázó, amely minden eszközre kompatibilis. Továbbá ingyenes e-számlázást biztosít alacsony bevétel vagy számlavolumen esetében. Ha mégis elkadna valaki szakértő, segítőkész és kedves ügyfélszolgálat segít megoldani a problémát. Mindezek fényében nem csoda a rengeteg bezsebelt szakmai elismerés.

BEMIND: 2019 óta a Billingo stratégiai partnere

Billingo esettanulmány

Közös célunk

Első sorban célunk az volt, hogy növelni tudjuk a billingo.hu-ra érkező organikus látogatói forgalmat a megjelölt célcsoportok tekintetében.

Aktivitások

Első lépésként keresőoptimalizálás végeztünk, melynek részeként kutatást folytattunk kulcsszó, illetve tartalmi koncepció szerint. Fontos volt, hogy tiszta képet kapjunk arról, hogy milyen igények merülnek fel számlázás tekintetében a célcsoportoknál keresés és tartalomfogyasztás szempontjából is. Mindeközben a billlingo.hu weboldal auditálását is elvégeztünk, majd mindezek eredményeképpen javaslatot készítettünk a fejlesztendő területekről.

  • oldalátalakítás (UI) szempontból, részben tartalmi átalakítás (tartalomszervezés, menüstruktúra)
  • termékfejlsztési javaslat
  • tartalomszervezési javaslat
  • tartalomfejlesztési javaslat

A Billingó szakértő és lelkes csapatával együttműködve valósítottuk meg a javaslatokat. Munkafolyamatunk része volt a speciális, apró változtatások és az eredmények folyamatos megfigyelése, amellyel biztosítottuk az együttműködés sikerét.

Eredmények

A kiindulási állapotban is, erős pozícióval bíro weboldalt kellett még magasabb pozícióba emelni, melyet  sikerült teljesíteni, amellyel sikerült hozzájárulni a Billingó eredményeinek gyarapodásához.

Érzések

Mindig örömmel tölt el Bennünket, amikor egy lelkes és hozzáértő csapat szavaz Nekünk bizalmat és együtt alkothatunk valami még nagyobbat. Köszönjünk!

További munkáink és esetek.