Felhő alapú, idő megosztó és kommunikációs platform fejlesztése

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ESBA

Cégünk, a Bemind Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot nyújtott be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program kiírásán belül, melyet a Döntéshozó Szervezet nyertesnek ítélt.

A Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés tárgyú felhívásban beadott, “Cloud based time sharing and communication platform-Felhő alapú, idő megosztó és kommunikációs platform” című, GINOP-2.1.7-15-2016-01826 azonosító számon nyilvántartott projektre megítélt támogatás összege:

32 296 850 Ft, a támogatás intenzitása 61.42 %.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatási szektor területén. Marketing ügynökség és webfejlesztő műhely révén szinte kivétel nélkül minden iparágat megismertünk, az egyéni vállalkozótól a multinacionális vállalatokig. Marketing ügynökség lévén alkalmunk volt betekinteni ezen szervezetek működésébe és megismerni a működésüket és igényeiket.

Webfejlesztő műhelyünk sok éves tapasztalatot szerzett már vállalati weboldalak, webáruházak és komplett vállalati rendszerek fejlesztésében.

Marketing ügynökségi águnk 10 éves tapasztalattal bír márkák, termékek, szolgáltatások piacra vitelében.

A projekt –és erőforrás menedzsment területén eddig nem létező megoldást szeretnénk adni a vezetők, projektmenedzserek számára. A rendszer lehetővé teszi az in-source és out-source feladatszervezést idő –és költség alapon. Választ ad arra a kihívásra, amelyen a vezetők nap, mint nap szembesülnek: elbocsássak vagy felvegyek alkalmazottat? A rendszer egy gazdaságos megoldás az emberi erőforrások optimalizálására, miközben alkalmas a tudásmegosztásra, továbbá egy fejlett erőforrás és multiprojekt szemléletű projektkezelő eszközt nyújt.

A fejlesztés eredményeképpen egy felhő alapú, projekt szemléletű online emberi erőforrás kezelő és kommunikációs felületet hozunk létre, amely összekapcsolja a nagy szervezetek egymástól különálló csoportjait, valamint a világban egymástól távol eső szervezeteket, csoportokat és együttműködésre sarkallja azokat.

A prototípus létrehozására megvalósuló kísérleti fejlesztés új szakmai IT és folyamatszervezési megoldásokat fog eredményezni, amelynek tudományos hátterét be fogjuk mutatni a hazai szakma és felsőoktatás részére. Ezzel erősödik a hazai, elsősorban a felhőalapú IT szaktudás, hasonló fejlesztések más területeken is megvalósulhatnak, amellyel az ágazat, de a magyar gazdaság versenyképessége is növekszik. A projekt közvetve hozzájárul a hazai és a környező országokban a kiskereskedelem erősödéséhez.

Projektünk 2019. május 15-én zárul.