BEMIND: A Kürt Zrt. online marketing ügynöksége.

Kürt Zrt.: Az információ védelmére, az adatvesztések- és lopások megelőzésére és az elveszett adatok helyreállítására specializálódott nemzetközi vállalatcsoport. Immár 25 éve – magyar tulajdonban lévő vállalkozásból indulva – keresi a megoldást ezekre a mindannyiunkat érintő kihívásokra.

BEMIND: 2013 óta a Kürt Zrt. online marketing ügynöksége


Kürt Adatmentés – Esettanulmány

Közös célunk

A Kürt Zrt. elismertsége egyre magasabb elvárásokat támaszt a céggel szemben. A vállaltnál dolgozó innovatív szemléletű, kimagasló tudású szakembergárdának köszönhetően mára az adatmentés világának egyik vezető szereplője lett. Ehhez szervesen hozzátartozik, hogy az online jelenlétük is minőségi legyen: naprakész, aktív és marketing szempontból is profi módon tervezett. Így lett közös célunk ez utóbbi megvalósítása, folyamatos- és bizalmi alapokra épülő munkakapcsolat kialakítása.

Eredményeink

Sikeres együttműködésünk tükre egy biztonságos és felhasználóbarát weboldal. Egy olyan honlap, amely első az adatmentésben, és első a keresési trendek alapján is. Azaz látható, elérhető, használható és releváns. Illetve több alkalommal valósítottunk meg együtt különböző szolgáltatás-értékesítési- és márkaépítési marketing kampányokat.

Vallomás

Első pillanattól fontos volt a közös értékteremtés. Megtisztelő számunkra a bizalom, amivel a Kürt Zrt. kiváló szakemberekből álló csapata fordult hozzánk. Köszönettel tartozunk azért, hogy egy ilyen nagy volumenű céget segítve, közös munkával, de szakmai szabadságunkat megtartva fejleszthettük tapasztalati tudásunkat!