Facebook és közösségi alkalmazásokat fejlesztünk.

Facebook alkalmazás fejlesztés

A BEMIND a teljes grafikai tervezést, programozást, megvalósítást elvégzi. Egy rajongógyűjtő, márkaépítő alkalmazás számtalan formát és stílust ölthet, lehet játékos (kvíz, „hívd meg barátaid és nyerjetek”, szavazz a kedvencedre), lehet webes (youtube videócsatorna, twitter feed), lehet akciós (termékkatalógus, kupon), a sor végtelen.

Az alkalmazások nemcsak szórakoztató, játékos célúak lehetnek, hanem hétköznapi vagy épp nem-hétköznapi problémák megoldásában is hasznosak lehetnek. Egy kalkulátor, egy hírlevél feliratkozó űrlap, vagy egy szobafoglaló űrlap a felhasználók számára különösen hasznossá teszi az Ön cégének facebook-oldalát, és ezért többször visszatérnek rá, sőt, ajánlják ismerőseiknek is. Így tehát nem csak a márkakötődést növeljük, de újabb személyekkel is megismertetjük a terméket vagy céget.

Fontos tudnunk, hogy ha rajongógyűjtés a célunk, azaz márkánkat akarjuk ismertebbé és kedveltebbé tenni a facebook segítéségével, akkor hirdetéseket is futtatnunk kell. A jól megtervezett és megcélzott hirdetések megismertetik márkája, cége nevét olyanokkal, akik eddig nem hallhattak róla, és elvezetik a valóban potenciális ügyfeleket, vásárlókat az alkalmazáshoz, mely szorosan kapcsolódik az Ön márkaüzenetéhez. Ezen felhasználók jelentős része a jövőben is cégének hírnevét öregbíti a közösségi oldal keretei között, és előbb-utóbb vásárlóvá, ügyféllé válik.

Tovább a szolgáltatásokhoz.