BEMIND: A Kürt Zrt. online marketing ügynöksége.

Kürt: Magyar tulajdonban lévő vállalkozásból nőtte ki magát nemzetközi vállalatcsoporttá, mely immáron csaknem 25 évnyi fejlesztést tudhat maga mögött az információ védelmére, az adatvesztések és –lopások megelőzésére és az elveszett adatok helyreállítására szolgáló technológiák, megoldások területén.

BEMIND: A Kürt Zrt. online marketing ügynöksége.


Kürt Adatmentés – Esettanulmány

2013 óta dolgozunk együtt az online stratégia megvalósításán, weboldalaik megújításán, online kampányaikban és az arculati / grafikai munkákban a Kürt Zrt.-vel.

Együttműködés

A múlt tapasztalatai, valamint az innovatív szemléletű, kimagasló tudású szakembergárda munkája eredményeként a KÜRT nagy elismertségre tett szert, és az adatmentés világának egyik vezető szereplőjévé vált. Piacvezető információbiztonsági szolgáltatásait rendszeresen veszik igénybe az európai gazdasági élet rangos szereplői, ezért kiemelten fontos a naprakészség minden területen, az aktív online jelenlét, melyet folyamatos online marketing stratégiai tanácsadással segítünk.

Eredmények

Biztonságos és felhasználóbarát weboldal, amely első az adatmentésben és első a keresési trendek alapján is. Több alkalommal megvalósított szolgáltatás-értékesítési és márkaépítési marketing kampány.

Vallomás

Egyedülálló technológia és megoldások, kölcsönös értékteremtés egy kiváló szakemberekből álló csapattal együttműködésben. Hálásak vagyunk a közös munkáért és a rangos tapasztalatért.