Márka bevezetés Ausztriában és full service.

Update1 Ausztria: Partnerünk az osztrák master franchise jogok tulajdonosa. Az Update1 életmódrendszer komplex rendszer, mely az étrendi, étkezési tanácsokon túl a mozgás fontosságát is hangsúlyozza.

BEMIND: Az Update1 Ausztria full service marketing és PR ügynöksége.

Update1 esettanulmány

A kezdetek

Ezt a találkozást is szerencsére egy elégedett ügyfelünknek köszönhetjük. Az Update1 Ausztriai franchise jogok tulajdonosai nagyon szimpatikus és lendületes házaspár. Öröm volt velük beszélgetni és hallgatni az elképzeléseiket, ötleteiket. Ausztriában elsőként jelennek meg LowCarb Shop & Bistro üzlettel, azaz nemcsak magát a Bistrót kell bevezetnünk Bécs belvárosában, hanem magát az Update1 márkát is meg kell ismertetnünk az osztrák célcsoporttal.

A feladat

Elsődleges feladatunkként a franchise rendszer lényegéből adódó szempontoknak megfelelve, megterveztük az első negyed éves aktivitásokat, valamint elkészítettük a teljes arculathoz kapcsolódó grafikai anyagokat a kiadványoktól a microsite-ig. A webshop elindításának teljes folyamatát is megterveztük, amelynek során a termékkínálatból kiindulva elkészítettünk funkcionális terveket, majd drótvázakat (wireframing), végül pedig a teljes UI tervet.