BEMIND: A Villa Medici Hotel&Restaurant online marketing ügynöksége.

Villa Medici Hotel&Restaurant: Magyarország egyik legkedveltebb 4 csillagos szállodája a Neubauer család 25 éves múltra visszatekintő, tradicionális, családias hangulatú hotelje és két kiemelkedő minőséget képviselő étterme: a Villa Medici Gourmet&MILD és a Nosztalgia Garden.

BEMIND: A Villa Medici Hotel&Restaurant online marketing ügynöksége.

Villa Medici Hotel&Restaurant esettanulmány

A Villa Medici Hotel&Restaurant márkafelügyeletét 2014 óta biztosítjuk elsősorban online szolgáltatás-kommunikációs feladatok ellátásával segítve az értékesítést és a brand erősítését.

Az első lépések

Éppen kezdetét vette a generációváltás a Villa Medici-t alapító Neubauer családban, amikor felkérés érkezett a közös munkára. Kaptunk tehát egy nagyon hálás, ugyanakkor kihívásokkal teli feladatot, miszerint minden online felületet és marketing kommunikációs eszközt kihasználva segítsük a hotel és az éttermek megújulását, modernizációját.

A folyamat első lépéseként a weboldal újratervezését és fejlesztését végeztük el, mely során célunk volt:

  • magas színvonalú technológia alkalmazása
  • keresőoptimalizálás (SEO),
  • reszponzivitás,
  • fogyasztói élmény teljes körű kiszolgálásának biztosítása.

A weboldal üzemeltetése és további funkció bővítése jelenleg is feladatunk, melynek keretében egyedi foglalási rendszer fejlesztésén dolgozunk.

Újabb kihívás

A megújulás a Villa Medici 20 éves éttermét, a Nosztalgia Kisvendéglőt is érintette. Az újjászületett Nosztalgia Garden számára az arculattervezés során kialakítottuk a márkának és az általa képviselt üzenetnek legmegfelelőbb vizuális élményt biztosító logót. Emellett további arculati elemek (névjegykártya, levélpapír, étlap) grafikai tervezését is elvégeztük.

A Nosztalgia Garden, mint önálló egység, márkakommunikációját, marketingstratégiáját is tervezzük és menedzseljük, melynek saját felületeit:

  • önálló weboldal
  • Facebook rajongói oldal

ugyancsak saját fejlesztésben és üzemeltetésben biztosítjuk.

Eredmények

Az első éves eredmények pozitív képet mutatnak, mind az értékesítés mind a brand tekintetében. Nagy örömünkre szolgál, hogy e sikerek eléréséhez mi is hozzájárultunk.

Vallomás

Nagy megtiszteltetés számunkra az immáron két éve tartó közös munka a Neubauer családdal, akik a számunkra is fontos tradicionális értékeket megőrizve, a mai igényeket kielégítve tudnak kiemelkedőt nyújtani vendégeiknek. Köszönjük!

További munkáink és esetek.