Fejlesztünk weboldalt és webshopot.

Weboldal és webáruház fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Weboldal készítés az egyszerű microsite-tól a legmodernebb WEB 3.0-ás oldalakig. A fejlesztésen, programozáson felül vállaljuk weboldalak tartalmi szerkesztését és keresőoptimalizálását is. Szükség esetén beágyazzuk a modern webes megoldásokat, összekapcsoljuk weboldalát facebook oldalával, megjelenítjük videóit, vagy épp tweetjeit.

A reszponzív weboldal előnyei:

  • A tartalom áll a fókuszban, minden eszközön olvashatóak, elérhetőek leszünk.
  • Keresztplatform, azaz a látogatók által használt különböző mobileszközökön is igényesen jelenünk meg.
  • Könnyű kezelni, egyetlen szerkesztőfelületről kezelhetőek a tartalmak.
  • Költséghatékony: miért is adnánk ki pénzt ez egyes eszközökre önállóan fejlesztett alkalmazásokra és weboldalakra?
  • Keresőbarát (SEO), hiszen egyetlen oldalt keresőoptimalizálunk, de az elvégzett munka minden felületen érvényesül.
  • Modern és jövőbarát: a gyártók egyre kisebb, jobb hordozható és internet-képes eszközöket dobnak piacra, amikhez alkalmazkodni kell. Hamarosan ez alapelvárás lesz, ma pedig versenyelőnyt jelent.

Webáruház fejlesztés

Mi tudjuk, hogy egy webáruház, avagy webshop fejlesztése során nem csak technikai feladatokkal kell megküzdeni: a Bemind nem csupán egy egyszerű webfejlesztő cég, hanem egy digitális marketing ügynökség. Ebből kifolyólag a konverzió-optimalizálás, a webergonómia, és a kereskedelmi célú oldalak minden fontos tulajdonsága és célja a szemünk előtt lebeg, mikor ügyfeleinkkel közösen megtervezzük a készülő webáruházat, webshopot.

Az internetes áruház üzemeltetője és az ő ügyfele egyformán lesz elégedett a vásárlási folyamat egyszerűségével és eredményességével, hiszen a vásárlási igény gyors és akadálymentes kielégítése mindkettejük számára kulcsfontosságú. Mindkét félnek közös érdeke, hogy a webáruházban az információszerzés és a vásárlás is egyszerűen, de minden igényt kielégítően történjen.

Tovább a szolgáltatásokhoz.